Zagen, schuren en polijsten
Vormgeving

Vormgeving

Michelangelo zei het al eens in z’n beste Nederlands: het is een kwestie van zagen, schuren en polijsten. Hij doelde hiermee natuurlijk op vormgeving. Vormgeving is een kunst. Heb jij een herkenbare, opvallende huisstijl? Springt jouw logo eruit en sluit de website goed aan op jouw briefpapier? Of ben je toe aan een nieuwe, frisse huisstijl? De vormgeving is het visitekaartje van je bedrijf en heeft daarmee een belangrijke invloed op hoe jouw bedrijf gezien wordt.

Onze vormgevers luisteren goed naar jouw wensen en laten hun creativiteit de vrije loop. Bijkomend voordeel is dat zij ook weten wat technisch haalbaar is zodat we op een later moment nooit concessies hoeven te doen. We zijn bekend met de nieuwste vereisten die aan toegankelijkheid gesteld worden. Liefst 25% van de Nederlandse bevolking heeft een visuele-, auditieve-, cognitieve- en/of motorische beperking. Die wil je toch ook kunnen bereiken met jouw website, PDF of flyer?

Is er kennis van een webdeveloper nodig? Dat is prima, want die hebben we in huis, Waar ingewikkelde vragen normaal over meer schijven gaan, schakelen wij dus razendsnel.

Heb jij helemaal voor ogen wat je wil of ben je nog op zoek naar ideeën? We plannen graag een creatieve sessie in. Dan komen we samen tot een sterk idee!

Contact Andere offline communicatie diensten
Het Gymnasium Felisenum zet een magazine in om een goede indruk van de school te geven. Wij hielpen met o.a. de vormgeving.
Voor Kim hebben wij de vormgeving en productie verzorgd van deze mappen en ander briefpapier etc. Snel geregeld in de juiste huisstijl.
Voor Gomes verzorgen wij de vormgeving, productie en verzending van hun direct mails. Zij vragen, wij draaien!
We produceren samen met Loods 5 hun magazine Styles en hebben geholpen deze te verduurzamen.
Folders nodig op duurzaam FSC gecertificeerd papier en met Blue Angel keurmerk voor de inkt? Wij weten welke opties er zijn.
  • Frist jouw logo, communicatiemiddelen of complete huisstijl op
  • Creatief binnen de gestelde kaders
  • Ervaren met de opmaak van online en offline communicatie-uitingen
Quote

Wij hebben onlangs een prachtige catalogus gemaakt in samenwerking met Indrukwekkend. Het was onze eerste brochure die geproduceerd is door Indrukwekkend en we zijn erg tevreden over het resultaat. Verder zijn we erg te spreken over de samenwerking, aangezien er veel ruimte was voor overleg, advies en vragen. Ook erg leuk: het bezoek aan de drukker, waar we live onze nieuwe catalogus konden beoordelen.

Sofie Langenberg
Marketing
Sofie Langenberg

Meer offline communicatie

Drukwerk/print

Drukwerk/print

Drukwerk / print

Drukwerk/print

Wil je een folder, brochure of ander drukwerk voor jouw bedrijf en geen afwijkingen in kleur en kwaliteit? Onze ervaren projectmanagers staan voor je klaar.

Signing

Signing

Signing

Signing

Val je niet op tussen je concurrenten? Nieuwe signing kan je bedrijf enorm doen shinen!

Direct mail

Direct mail

Direct mail

Direct mail

Met de deur in huis vallen, direct in de handen van je doelgroep. Dat doe je met een direct mail! Er zijn talloze mogelijkheden.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Relatie-geschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn dé manier om langer onder de aandacht te blijven bij de doelgroep. Denk verder dan de cadeaukaart en maak echt indruk.

Voorraadbeheer en -opslag

Voorraadbeheer en -opslag

Voorraad-beheer en opslag

Voorraadbeheer en -opslag

Al dat mooie drukwerk is leuk, maar waar laat je het? Ook daarvoor bieden we een oplossing: voorraadbeheer en opslag!

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan of stel ons een vraag

* verplichte velden
Mark-Stefan-Michel
Terug naar boven