Zagen, schuren en polijsten
Vormgeving

Vormgeving

Michelangelo zei het al eens in z’n beste Nederlands: het is een kwestie van zagen, schuren en polijsten. Hij doelde hiermee natuurlijk op vormgeving. Vormgeving is een kunst. Heb jij een herkenbare, opvallende huisstijl? Springt jouw logo eruit en sluit de website goed aan op jouw briefpapier? Of ben je toe aan een nieuwe, frisse huisstijl? De vormgeving is het visitekaartje van je bedrijf en heeft daarmee een belangrijke invloed op hoe jouw bedrijf gezien wordt.

Onze vormgevers luisteren goed naar jouw wensen en laten hun creativiteit de vrije loop. Bijkomend voordeel is dat zij ook weten wat technisch haalbaar is zodat we op een later moment nooit concessies hoeven te doen. Is er kennis van een webdeveloper nodig? Dat is prima, want die hebben we in huis, Waar ingewikkelde vragen normaal over meer schijven gaan, schakelen wij dus razendsnel.

Heb jij helemaal voor ogen wat je wil of ben je nog op zoek naar ideeën? We plannen graag een creatieve sessie in. Dan komen we samen tot een sterk idee!

Contact Andere offline communicatie diensten
  • Frist jouw logo, communicatiemiddelen of complete huisstijl op
  • Creatief binnen de gestelde kaders
  • Ervaren met de opmaak van online en offline communicatie-uitingen
Quote

Wij hebben nu een aantal projecten samen met Indrukwekkend gedaan en zijn daar zeer tevreden over. Indrukwekkend is een creatief en professioneel reclamebureau wat  ‘outside the box’ ideeën presenteert en creëert en goed met ons meedenkt over de juiste klantbenadering. Ik kijk dan ook uit naar de volgende projecten die we met Indrukwekkend gaan oppakken.

Ellen de Ridder
Manager Marketing & Customer Service
Ellen de Ridder

Meer offline communicatie

Drukwerk/print

Drukwerk/print

Drukwerk / print

Drukwerk/print

Wil je een folder, brochure of ander drukwerk voor jouw bedrijf en geen afwijkingen in kleur en kwaliteit? Onze ervaren projectmanagers staan voor je klaar.

Signing

Signing

Signing

Signing

Val je niet op tussen je concurrenten? Nieuwe signing kan je bedrijf enorm doen shinen!

Direct mail

Direct mail

Direct mail

Direct mail

Met de deur in huis vallen, direct in de handen van je doelgroep. Dat doe je met een direct mail! Er zijn talloze mogelijkheden.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Relatie-geschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn dé manier om langer onder de aandacht te blijven bij de doelgroep. Denk verder dan de cadeaukaart en maak echt indruk.

Voorraadbeheer en -opslag

Voorraadbeheer en -opslag

Voorraad-beheer en opslag

Voorraadbeheer en -opslag

Al dat mooie drukwerk is leuk, maar waar laat je het? Ook daarvoor bieden we een oplossing: voorraadbeheer en opslag!

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan of stel ons een vraag

* verplichte velden
Mark-Stefan-Michel
Terug naar boven