Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet
Marketing dashboard

Marketing dashboard

In kantoorjargon heet het ‘helicopterview’, wij noemen het overzicht. Overzicht over jouw online bedrijfskanalen, in een knappe opmaak waardoor je het makkelijk met collega’s kunt delen. Dat krijg je als je ons dashboard gebruikt.

We maken gebruik van Google Data Studio voor onze dashboards en rapportages. Het marketing dashboard combineert de belangrijkste gegevens uit Google Analytics, Google Search Console, Google Ads en Display en alle social media kanalen. Het uitgangspunt van het dashboard is dat deze in één oogopslag duidelijkheid moet geven in de online marketing activiteiten.

Hartstikke mooi zo’n dashboard. Wat het echt afmaakt is dat we je maandelijks voorzien van een rapportage met een concreet advies. Deze kun je direct delen en/of presenteren met anderen binnen het bedrijf. Benieuwd naar ons dashboard, vraag een demo aan.

Contact Andere online marketing diensten
Krijg inzicht in je advertentiekosten en -opbrengsten!
Ontdek waar je bezoekers en conversies vandaan komen.
Duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten per kanaal
  • Overzichtelijke dashboards op maat
  • Direct te presenteren aan collega's
  • Met een heldere maandelijkse rapportage van onze marketeers
Quote

De samenwerking met Indrukwekkend verliep wederom vlekkeloos en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Vragen en wensen worden vrijwel direct opgepakt en doorgevoerd, erg fijn. Wij bevelen Indrukwekkend dan ook van harte bij iedereen aan. Remco & Mike

Remco & Mike
Remco & Mike

Meer online marketing

SEO

SEO

SEO

SEO

Als jouw doelgroep zoekt, wil jij gevonden worden. Gebruik je de juiste teksten op je website en passen deze bij het zoekgedrag van jouw doelgroep?

SEA (Google Ads)

SEA (Google Ads)

SEA (Google Ads)

SEA (Google Ads)

Een SEA campagne in Google Ads brengt jou bovenin Google. Wil je direct beter gevonden worden door jouw doelgroep? Kies SEA!

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social media marketing is een blijvertje en zeker belangrijk om op te pakken. We helpen je graag op weg!

Online Advertenties

Online Advertenties

Online Advertenties

Online Advertenties

Die advertentie die je laatst op een nieuwssite zag? Dat was een display advertentie. Bekijk hier waarom display ads en advertorials de moeite waard zijn!

E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mail marketing

E-mailmarketing

E-mail is een onverminderd krachtig marketingkanaal. Je verschijnt direct in beeld bij de doelgroep, dus is het oppakken van e-mailmarketing een logische keus!

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan of stel ons een vraag

* verplichte velden
Terug naar boven