Hou 't kort
Social Media Marketing

Social Media Marketing

Een bekende uitspraak in de social media wereld: houd het kort! In een paar seconden maakt jouw doelgroep de afweging of ze blijven hangen bij jouw bericht of niet. In die seconde moet je opvallen en nieuwsgierig maken. Wanneer je de aandacht hebt kun je doorpakken.

Er is bijna geen bedrijf meer zonder Facebook-, Instagram- of LinkedInpagina en toch zien we vaak dat er weinig aandacht wordt gestoken in het beheren van die social media kanalen. Want je hebt geen tijd, geen inspiratie of er reageert toch niemand, dus waar doe je het voor? Dat kan anders, want met een duidelijke social media strategie is het beheren van je kanalen makkelijker en leuker! Bovendien kun je jouw doelgroep heel gericht bereiken met social media advertenties. Met behulp van de Facebook Pixel kunnen we retargeten en  dankzij een op maat gemaakt dashboard worden de resultaten van de campagnes inzichtelijk. Zo zie je precies wat de inzet van social media marketing jou oplevert! Even bellen?

Contact Andere online marketing diensten
  • Facebook, Instagram en LinkedIn content en/of advertenties
  • Meer bereik en betrokkenheid onder jouw doelgroep
  • Wij regelen alles; van strategie tot uitvoering
Quote

Indrukwekkend staat ons bij in de communicatie naar onze klanten door o.a. de ontwikkeling en bijhouden van onze website en Facebook pagina en allerlei reclame uitingen. Kortom, Indrukwekkend is inmiddels een belangrijke schakel voor onze organisatie.

Sylvia van Roessel
Sylvia van Roessel

Meer online marketing

SEO

SEO

SEO

SEO

Als jouw doelgroep zoekt, wil jij gevonden worden. Gebruik je de juiste teksten op je website en passen deze bij het zoekgedrag van jouw doelgroep?

SEA (Google Ads)

SEA (Google Ads)

SEA (Google Ads)

SEA (Google Ads)

Een SEA campagne in Google Ads brengt jou bovenin Google. Wil je direct beter gevonden worden door jouw doelgroep? Kies SEA!

Online Advertenties

Online Advertenties

Online Advertenties

Online Advertenties

Die advertentie die je laatst op een nieuwssite zag? Dat was een display advertentie. Bekijk hier waarom display ads en advertorials de moeite waard zijn!

E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mail marketing

E-mailmarketing

E-mail is een onverminderd krachtig marketingkanaal. Je verschijnt direct in beeld bij de doelgroep, dus is het oppakken van e-mailmarketing een logische keus!

Marketing dashboard

Marketing dashboard

Marketing dashboard

Marketing dashboard

Met een marketing dashboard van jouw bedrijf heb je altijd overzicht! Je weet hoeveel bezoekers je website trekt, hoe de campagnes lopen en meer.

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan of stel ons een vraag

* verplichte velden
Terug naar boven