Jouw excuus om uit te slapen
Strategie

Strategie

Denk jij dat je tijdens het slapen niets uitvoert? Niets is minder waar! Als je op één oor ligt draait jouw brein op volle toeren, met als doel de belangrijkste zaken van het korte- naar het langetermijngeheugen te verplaatsen. Ditzelfde doel heb je ook bij strategie. Alleen door een goede indruk te maken kom je in het langetermijngeheugen van jouw doelgroep terecht.

In een strategie komt alles samen. Wie je bent, wat je verhaal is en hoe je dit uit wil dragen. Net zoals slaap onmisbaar is, is strategie dat ook. Het is de basis van alles en laten we eerlijk zijn: het slaapt toch nét iets lekkerder wanneer je weet dat de strategie van jouw bedrijf goed uitgedacht is.

Ben je ook toe aan een goede nachtrust? Vraag een gratis adviesgesprek aan over strategie in het algemeen, of specifiek op basis van bedrijfsidentiteit, positionering en campagnestrategie. Samen gaan we aan de slag met het marketingcommunicatie proces van jouw organisatie. Lees verder of neem direct contact met ons op!

Contact Onze strategie diensten
  • Tijdens de strategische fase denken wij middelen onafhankelijk
  • We gaan uit van de kracht van de combinatie
  • Hoe kunnen we jouw unieke positie het best in de markt zetten?
Quote

Het was even schrikken toen ik zélf ineens het boegbeeld van de campagne werd, maar de mannen van Indrukwekkend waren er van overtuigd dat dit het beste was en dat konden ze ook goed onderbouwen. Uiteindelijk hebben ze daar ruimschoots gelijk in gekregen, want alle reacties zijn superpositief. Dat is een compliment voor hen, maar natuurlijk ook een beetje voor mezelf ;) Dank je wel jongens! Liefs,

Kim
Shortleasen
Kim

We verzorgen je:

Waarom doe je wat je doet, hoe ga je dat doen en waarmee? Wij houden je graag een spiegel voor en bepalen samen je bedrijfsidentiteit.

De positionering bepaalt welk verhaal je gaat vertellen en heeft invloed op hoe er over jouw bedrijf, organisatie of merk gedacht wordt.

De ene campagne is de andere niet. De campagnestrategie hangt af van verschillende factoren: doel, budget, doelgroep, regio en meer.

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan of stel ons een vraag

* verplichte velden
Terug naar boven