back to top

Indrukwekkend en Kinsta

Sinds we zijn begonnen als intermediair in 2009, hebben we altijd maar 1 doel voor ogen gehad: Onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Wij adviseren, bewaken en informeren en streven daarbij naar kwaliteit. Ook nu we ons dienstenpallet hebben uitgebreid met het bouwen van websites en online marketing. Dat is ook precies de reden dat wij Kinsta hebben gekozen als hostingpartij. Zij bieden de kwaliteit, service en betrouwbaarheid die wij onze klanten willen geven.

Dit is Indrukwekkend

Die kwaliteit vind je ook terug in onze manier van werken. Door vormgevers en marketeers nauw te betrekken bij onze webprojecten creëren we websites die strategisch opgebouwd zijn. Zo dient iedere pagina een duidelijk doel. Om de prestaties van de website in kaart te brengen voor onze opdrachtgevers, maken we gebruik van een overzichtelijk analytics dashboard.

Tijdens het ontwerp proces werken we graag nauw samen met onze opdrachtgevers. Zo gebruiken we een tool waar klanten direct kunnen zien hoe de website gaat worden. Hierdoor krijgen we veel gerichter feedback van onze klanten en kunnen we de correctierondes beperken. Het ontwerp wordt vervolgens vlot omgezet naar een goed werkende website.

Waarom het bouwen van je website uitbesteden aan Indrukwekkend?
  • Jarenlange ervaring met het bouwen van websites en webshops
  • We regelen alles; van ontwerp tot uitvoering
  • Meet eenvoudig de conversies van de nieuwe site in ons data dashboard

Vragen en wensen worden vrijwel direct opgepakt en doorgevoerd, erg fijn. Wij bevelen Indrukwekkend dan ook van harte bij iedereen aan.

Remco & Mike

We helpen je verder

We helpen je verder

We doen meer dan alleen websites bouwen. Juist na oplevering van de website begint het pas. Als full service marketingbureau kunnen we je ondersteunen op online en offline marketing gebied. Weet je niet waar je moet beginnen of heb je zelf geen tijd om de marketing op te pakken? Onze collega's staan voor je klaar. Bekijk hieronder onze diensten.Met veel trots werken wij o.a. voor deze merken

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland
Gomes
Dr Hauschka
Studio S3
KPN
Felisenum
VolkerRail
Loods 5
West Coast Motors
Sunco
Omgevingsdienst
Greenland Bodycare
Spaarnesant
Hypotheek Meester
PepsiCo
Duyvis
Meijer Tegels en Sanitair
Zaanstad
Voorbij Funderingstechniek
TBI
JOZ
Fiber.nl
Civas
SKOS
Fort Advocaten
Gemeente Koggenland
ANWB
Oorlogsgravenstichting
Rekam
Esprit Scholen
Helicon
Forte
Voeding Leeft / Keer Diabetes Om
BakerMcKenzie
361
Mercer
Prescan