De beste hosting
Indrukwekkend en Kinsta

Indrukwekkend en Kinsta

Sinds we zijn begonnen als intermediair in 2009, hebben we altijd maar 1 doel voor ogen gehad: Onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Wij adviseren, bewaken en informeren en streven daarbij naar kwaliteit. Ook nu we ons dienstenpallet hebben uitgebreid met het bouwen van websites en online marketing. Dat is ook precies de reden dat wij Kinsta hebben gekozen als hostingpartij. Zij bieden de kwaliteit, service en betrouwbaarheid die wij onze klanten willen geven.

Dit is Indrukwekkend

Die kwaliteit vind je ook terug in onze manier van werken. Door vormgevers en marketeers nauw te betrekken bij onze webprojecten creëren we websites die strategisch opgebouwd zijn. Zo dient iedere pagina een duidelijk doel. Om de prestaties van de website in kaart te brengen voor onze opdrachtgevers, maken we gebruik van een overzichtelijk analytics dashboard.

Tijdens het ontwerp proces werken we graag nauw samen met onze opdrachtgevers. Zo gebruiken we een tool waar klanten direct kunnen zien hoe de website gaat worden. Hierdoor krijgen we veel gerichter feedback van onze klanten en kunnen we de correctierondes beperken. Het ontwerp wordt vervolgens vlot omgezet naar een goed werkende website.

We helpen je verder

We doen meer dan alleen websites bouwen. Juist na oplevering van de website begint het pas. Als full service marketingbureau kunnen we je ondersteunen op online en offline marketing gebied. Weet je niet waar je moet beginnen of heb je zelf geen tijd om de marketing op te pakken? Onze collega's staan voor je klaar.

Terug naar boven